بیماران دچار اختلال ریتم قلب، بیماران مبتلا به آنژین ناپایدار، سکته قلبی، نارسایی قلبی، آریتمی قلبی فیبریلاسیون دهلیزی در بخش سی سی یو پذیرش می شوند.
اهمیت دقت و صحت عملکرد دستگاه های مورد استفاده در بخش سی سی یو از یک سو و بروز خسارت در اثر نوسانات برق یا قطعی برق منجر به نیاز به استفاده از یو پی اس ها در بخش CCU می گردد.
سی سی یو (CCU)
نخستین توصیف از سی سی یو در سال 1961 بوسیله دکتر دزموند جولیان از بریتانیا بیان شد که بعدها نخستین سی سی یو را در درمانگاه سلطنتی در در ادینبورو را در سال 1964 بنیان نهاد. CCU یک بخش مهم و مراقبتی در مراکز درمانی می باشد که بر گرفته از حروف نخست کلمه لاتین Coronary Care Unit به معنی واحد یا بخش مراقبتی عروق کرونر می باشد. در واقع این بخش مخوص بیماران قلبی می باشد.
در سال 1963 پزشکان بیمارستانی در آمریکا به این نکته پی بردند که یکی از دلایل مرگ و میر مربوط به مشکلات قلب عروقی می باشد. از این رو آن ها تصمیم گرفتند بخش مجزایی در بیمارستان برای مراقبت های ویژه از بیماران قلبی عروقی تجهیز نمایند. هدف از ایجاد این بخش مراقبت های ویژه از بیماران قلبی و عروقی بود. از آن زمان بود که به تدریج در بیمارستان های زیادی بخش مراقبت از بیماران قلبی یا همان سی سی یو به وجود آمد.
این بخش مانند بخش مراقبت های ویژه (ICU)، از دستگاه های پیشرفته و بالاترین مراقبت های پزشکی و پرستاری برخوردار می باشد. مسئول بخش سی سی یو یک پزشک متخصص قلب به همراه پرستاران با تجربه می باشد و نظارت درست توسط آن ها به کمک دستگاه های پیشرفته به کنترل وضعیت سلامت بیماران بسیار کمک می کند.
ویژگی عمده بخش سی سی یو در دسترس بودن یا پایش مداوم ریتم قلب به وسیله الکتروکاردیوگرافی است.
بیماران دچار اختلال ریتم قلب، بیماران مبتلا به آنژین ناپایدار، سکته قلبی، نارسایی قلبی، آریتمی قلبی فیبریلاسیون دهلیزی در بخش سی سی یو پذیرش می شوند.
شرایط بیماران در بخش سی سی یو
بیماران بستری شده در بخش سی سی یو از طریق مانیتور کنترل می گردند. امکان ملاقات با بیمار برای همراهان در این بخش بسیار محدود بود و این محدودیت به این دلیل است که هرگونه هیجان یا اضطراب وضع بیمار را به مخاطره می اندازد. همچنین همراهان باید توجه داشته باشند که بیماران بستری در این بخش غالبا به هیچ همراهی نیاز ندارند.
تجهیزات مورد استفاده در CCU
در بخشCCU دستگاه تنفس مصنوعی تجهیزات الکتروکاردیوگرام یا EKG و سیم ها، لوله ها و سایر تجهیزات لازم استفاده می شود. از مانیتور کاردیاک یا مانیتور قلب برای کنترلی فعالیت قلب استفاده می شود و پالس اکسیمتر نیز برای کنترل اشباع اکسیژن خون مورد استفاده قرار می گیرد. کاتتر سوان گنز یا کاتتر شریان ریوی نیز برای اندازه گیری میزان مایع انباشه شده در قلب استفاده می شود. آرتریال لاین یا کاتتر شریانی نیز برای کنترل پیوسته فشار خون مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از یو پی اس در بخش سی سی یو
با توجه به موارد توضیح داده شده می توانیم به اهمیت دقت و صحت عملکرد دستگاه های مورد استفاده در بخش CCU پی برد. نوسانات برق یا قطعی برق در این بخش می توان موجب خسارت شود. یو پی اس ها با ارئه برق متناوب و بدون نوسان و تامین برق در شرایط اضطراری می توانند تا میزان زیادی از به وجود آمدن خسارت های ناشی از برق جلوگیری کنند.
یو پی اس مناسب برای بخش سی سی یو
شرکت بهین صنعت با فراهم سازی انواع یو پی اس مناسب برای دستگاه های تصویربرداری و پزشکی، دستگاه های صنعتی و اداری و … تلاش می کند خدمات کاملی به جامعه مخصوصا به جامعه پزشکی کشور ارائه نماید.
چند نمونه از یو پی اس های مناسب برای بخش سی سی یو در ادامه معرفی می شود:
شرکت بهین صنعت با ارائه انواع یو پی اس (یو پی اس صنعتی ، یوپی اس خانگی ، یو پی اس اداری)، استابلایزر و انواع باتری یو پی اس در خدمت جامعه پزشکی، مراکز درمانی، بیمارستان ها و کلینیک ها می باشد. برای اطلاع بیشتر در ارتباط با استفاده از یو پی اس در صنایع پزشکی و اطلاع بیشتر در ارتباط با خرید یو پی اس، نگهداری از یو پی اس و همین طور نگهداری از باطری یو پی اس و مشاوره می توانید از صفحات مربوطه بازدید نمایید یا با شماره 77442005 در تهران تماس حاصل فرمایید.
بهین صنعت ارائه دهنده راهکارهای برق اضطراری در صنعت و IT