تجهیزات مخابراتی به شبکه های تلفن ثابت، تلفن همراه، تقویت کننده های آنتن موبایل و سایر، تجهیزات انتقال دیتا گفته می شود.
روند کلی فعالیت های مخابراتی وابسته به کارکرد همزمان تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری بوده و عدم کارکرد صحیح هرکدام از این تجهیزات اخلالاتی را در پی خواهد داشت. یو پی اس ها با تولید برق متناوب بدون نوسان برای تجهیزات سخت افزاری از احتمال آسیب جلوگیری نموده همچنین می توانند در مواقع قطع برق شهری برق مورد نیاز این دستگاه ها را تامین نمایند
تجهیزات مخابراتی
تجهیزات مخابراتی و تجهیزات شبکه دو واژه مترادف با هم هستند که همزمان پیشرفت گسترده ای نیز داشته اند. حوزه ی IT حوزه بسیار گسترده ای بوده که مقوله های فنی و مهندسی مخابرات، رایانه، شبکه های اطلاع رسانی، اینترنت و … را در بر می گیرد. به این منظور مخابرات ایران، در سال های اخیر همراه با دنیا، گام های قابل توجهی در این عرصه برداشته است.
تاریخچه مخابرات ایران
مخابرات در ایران مانند دیگر نقاط جهان همراه با نصب اولین خط تلگراف در سال 1236 هجری قمری راه اندازی گردید. اولین خط تلفن دوازده سال پس از اختراع تلفن یعنی در سال 1296 در تهران راه اندازی شد و گسترش تلفن در ایران از سال 1320 رخ داد. روند توسعه کمی و کیفی مخابرات از مرحله تلفن مغناطیسی تا مرحله سیستم خودکار به تدریج ادامه یافت. اکنون با استفاده از مراکز خودکار تلفن و کابل ها و شبکه های ارتباطی بین شهری که شامل شبکه های مایکروویو، PEM ،VHF ،HF و نیز تجهیزات تلفن خودکار بین شهری و بین المللی و ارتباطات ماهواره ای می باشد.
تجهیزات مخابراتی مورد استفاده در شبکه های تلفن
تجهیزات مخابراتی به شبکه های تلفن ثابت، تلفن همراه، تقویت کننده های آنتن موبایل و سایر، تجهیزات انتقال دیتا گفته می شود. می توان گفت انواع کابل ها، آنتن های گیرنده و فرستنده، کانتورهای انتقال کابل، دستگاه های انتقال، جزئی از این تجهیزات هستند.
به طور کلی می توان گفت ارتباطات مخابراتی ایجاد شده بین دو یا چندین نقطه ایجاد شده که از دو بخش سخت افزار و نرم افزار تشکیل می شود. بخش نرم افزار شامل پروتکل ها و برنامه ها بوده که حوزه IT و استانداردهای خاص خودشان را داشته و توسط این برنامه ها ارتباطات مدیریت و برنامه ریزی می شوند و اما قسمت سخت افزار همان تجهیزات مخابراتی هستند در واقع بدون حضور این تجهیزات ایجاد ارتباط غیر ممکن می باشد.
انواع تجهیزات مخابراتی
تجهیزات مخابراتی به طور معمول در حوزه مخابرات مورد استفاده قرار می گیرند. این تجهیزات به 3 دسته اصلی تقسیم می شوند:
1- تجهیزات ایستگاه های انتقال (خطوط انتقال، ایستگاه های فرستنده- گیرنده و ماهواره های مخابراتی)
2- تجهیزات محلی (مودم ها، تجهیزات شبکه های محلی، دستگاه های مخابرات بی سیم، ردیاب های تلفن های ثابت و همراه)
3- تجهیزات سوئیچینگ (کلیدهای آنالوگ و دیجیتال)
کاربرد UPS در تجهیزات مخابراتی
روند کلی فعالیت های مخابراتی وابسته به کارکرد همزمان تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری بوده و عدم کارکرد صحیح هرکدام از این تجهیزات اخلالاتی را در پی خواهد داشت و تجهیزات سخت افزاری با توجه به قیمت بالایشان نیاز به مراقبت های ویژه ای داشته و باید از تمامی موارد احتمالی آسیب رسان به این تجهیزات جلوگیری نمود. یو پی اس ها با تولید برق متناوب بدون نوسان از احتمال آسیب جلوگیری نموده همچنین می توانند در مواقع قطع برق شهری برق مورد نیاز این دستگاه ها را تامین نمایند.
یو پی اس مناسب برای تجهیزات مخابراتی
شرکت بهین صنعت با فراهم سازی انواع یو پی اس مناسب برای تجهیزات مخابراتی تلاش می کند از بروز هرگونه مشکل در روند کار تجهیزات مخابراتی و برقراری ارتباط بین تجهیزات جلوگیری کند.
چند نمونه از انواع یو پی اس مناسب برای تجهیزات مخابراتی ادامه معرفی می شود:
شرکت بهین صنعت با ارائه انواع یو پی اس (یو پی اس صنعتی ، یوپی اس خانگی ، یو پی اس اداری)، استابلایزر و انواع باتری یو پی اس در خدمت جامعه و ادارات و سازمان ها می باشد. برای اطلاع بیشتر در ارتباط با خرید یو پی اس، نگهداری از یو پی اس و همین طور نگهداری از باطری یو پی اس و مشاوره می توانید از صفحات مربوطه بازدید نمایید یا با شماره 77442005 در تهران تماس حاصل فرمایید.
بهین صنعت ارائه دهنده راهکارهای برق اضطراری در صنعت و IT